Informatie

Voorwaarden gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items:
zijn de items die speciaal voor jou zijn gemaakt en/of aangepast volgens jouw specifieke wensen. Deze items betreffen de kleding of accessoires met op maat gemaakte opdrukken.

Geen recht op retournering:
Dit betekent dat je het product niet kunt terugsturen om je geld terug te krijgen als je niet tevreden bent met de aankoop.

Geen recht op ruilen:
Je kunt het product ook niet ruilen voor een ander product, zelfs niet als je een fout hebt gemaakt bij het plaatsen van de bestelling.

Geen recht op restitutie:
Dit betekent dat je geen geld terugkrijgt voor het product als het product niet aan je verwachtingen voldoet.

Deze voorwaarden worden toegepast op gepersonaliseerde producten omdat ze niet opnieuw te verkopen zijn aan andere leden vanwege hun unieke aard. Het is belangrijk om deze voorwaarden zorgvuldig te overwegen voordat je gepersonaliseerde items koopt, aangezien je in dit geval geen mogelijkheid hebt om je aankoop ongedaan te maken of te wijzigen.

Toelichting naam of nummers

Zelf een tekst ingeven:
Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om een tekst naar keuze op het gekochte item te laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld je naam, nummer, bijnaam of een andere tekst zijn die je verkiest.

Teksten worden gescreend:
Dit betekent dat de ingediende teksten worden beoordeeld of gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgedrukt of geplaatst op het item. Deze screening heeft tot doel ervoor te zorgen dat de tekst voldoet aan bepaalde richtlijnen. Namen en nummers niet gecontroleerd op spelling of typefouten.

Positief imago dragen:
De teksten die je indient, moeten een positieve boodschap uitdragen. Dit betekent dat de tekst geen aanstootgevende, gewelddadige, discriminerende of andere negatieve inhoud mag bevatten.

Geen aanstootgevende of
negatieve inhoud toegestaan
:
De voorwaarden geven duidelijk aan dat teksten die aanstootgevend zijn of in verband kunnen worden gebracht met geweld, discriminatie of andere negatieve zaken, niet worden geaccepteerd. Dit dient om een positieve en respectvolle sfeer te behouden binnen de context van de IJshockeyclub Dordrecht Lions.

Het doel van deze voorwaarden is om ervoor te zorgen dat gepersonaliseerde items die door de club worden aangeboden, bijdragen aan een positieve en ondersteunende sfeer voor de clubleden en om te voorkomen dat er teksten worden geplaatst die schadelijk of beledigend kunnen zijn voor anderen. Het is belangrijk om je aan deze richtlijnen te houden bij het indienen van teksten voor personalisatie.

Levertijd

Bestellingen geplaatst vóór de eerste dag van de maand worden normaal gesproken in de eerste week van de daaropvolgende maand geleverd. Bestellingen geplaatst na de eerste dag van de maand worden beschouwd als bestellingen voor de eerstvolgende maand. De standaard levertijd voor bestellingen is doorgaans 4-6 weken. Meestal worden de bestellingen bezorgd via de teammanagers. Als dit niet het geval is voor jouw bestelling, zullen we je daar uiteraard van op de hoogte stellen.

Bij de levering wordt gevraagd om een handtekening voor ontvangst.

Wijzigingen 24 uur kenbaar maken

Bedankt voor uw bestelling. Hieronder staat wat er is besteld. We vragen u vriendelijk om de gegevens nogmaals te controleren. Eventuele wijzigingen kunnen binnen 24 uur worden doorgegeven via e-mail op kleding@dordrechtlions.nl

Winkelwagen